SNG 2760 met blauw front te Hoofddorp

SNG 2760 met blauw front te Hoofddorp

Materieel: SNG-4 2770
Fabrikant: CAF, Spanje

Aantal bakken: 4?
Fotograaf: Rick Leemkuil
Datum: ergens in 2022
Locatie: Hoofddorp
Trein naar: Hoofddorp
Treinnummer: Onbekend

Om de zichtbaarheid van de SNG-treinen (en ook ander materieel overigens) te vergroten heeft NS ervoor gekozen de fronten van alle SNG’s geel te maken. Daarom was het altijd extra leuk om een blauwe-front SNG tegen te komen.

Ergens in 2022 was ik samen met Rick een dagje wezen spotten, dat doen we wel vaker. Daar kwamen we deze SNG tegen met destijds nog een blauw front. Ik ben mijn archief van vorig jaar kwijt, maar Rick heeft gelukkig deze mooie foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *